Produk panas

Perusahaan kami duwe tim desain lan manajemen profesional lan khusus, saka desain produk, manufaktur cetakan, cetakan nganti perakitan produk, saben tautan lan proses wis dites lan dikontrol kanthi ketat.

  • 11

Jiangyin Kaijia Daily Chemical Products Co., Ltd., didegaké ing taun 2016, dununge ing Qingyang Town, Jiangyin City, Wuxi City, Provinsi Jiangsu, yaiku koleksi tutup aluminium lan manufaktur produk plastik, pamrosesan lan penjualan, penjualan botol kaca minangka siji saka pabrikan.

rawuh anyar

Perusahaan kami duwe tim desain lan manajemen profesional lan khusus, saka desain produk, manufaktur cetakan, cetakan nganti perakitan produk, saben tautan lan proses wis dites lan dikontrol kanthi ketat.

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner