12 untu Walk cap manik

  • 12 teeth walk bead glass bottle

    12 untu mlaku botol kaca manik

    Iki botol parfum, produk sing laris, kapasitas sithik, konsumsi cepet.

    Botol kaca biasane dilengkapi kapasitas cilik, kayata 3ml, 5ml, 6ml, lsp. Iki kalebu botol kaca manik-manik, sing bisa geser kanggo ngombe parfum. Botol kaca bisa dicithak miturut kebutuhan pelanggan, kalebu logo.

    Ukuran tutup aluminium sing ndhukung yaiku 14 * 18mm, lan dhuwure uga bisa disesuaikan miturut panjaluk.

    Jinis tutup aluminium digawe kanthi ekstrusi adhem. Kwalitas luwih apik.

    Macem-macem pilihan warna, kayata emas sing padhang, perak sing padhang, sub-emas, sub-perak, ireng sing padhang, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan karo warna liyane.