12 untu mlaku botol kaca manik

Katrangan singkat:

Iki botol parfum, produk sing laris, kapasitas sithik, konsumsi cepet.

Botol kaca biasane dilengkapi kapasitas cilik, kayata 3ml, 5ml, 6ml, lsp. Iki kalebu botol kaca manik-manik, sing bisa geser kanggo ngonsumsi minyak wangi. Botol kaca bisa dicithak miturut kebutuhan pelanggan, kalebu logo.

Ukuran tutup aluminium sing ndhukung yaiku 14 * 18mm, lan dhuwure uga bisa disesuaikan miturut panjaluk.

Jinis tutup aluminium digawe kanthi ekstrusi adhem. Kwalitas luwih apik.

Macem-macem pilihan warna, kayata emas sing padhang, perak sing padhang, sub-emas, sub-perak, ireng sing padhang, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan karo warna liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Iki botol parfum, produk sing laris, kapasitas sithik, konsumsi cepet.
Botol kaca biasane dilengkapi kapasitas cilik, kayata 3ml, 5ml, 6ml, lsp. Iki kalebu botol kaca manik-manik, sing bisa geser kanggo ngonsumsi minyak wangi. Botol kaca bisa dicithak miturut kebutuhan pelanggan, kalebu logo.
Ukuran tutup aluminium sing ndhukung yaiku 14 * 18mm, lan dhuwure uga bisa disesuaikan miturut panjaluk.
Jinis tutup aluminium digawe kanthi ekstrusi adhem. Kwalitas luwih apik.
Macem-macem pilihan warna, kayata emas sing padhang, perak sing padhang, sub-emas, sub-perak, ireng sing padhang, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan karo warna liyane.

Lamaran

digunakake ing ngisi minyak wangi, uga bisa digunakake kanggo ngisi minyak esensial, esens, lsp.
Aplikasi geser, konsumsi cepet, aplikasi seragam.

Spesifikasi

Spesifikasi botol kaca 3ml 5ml 6ml
Spesifikasi tutup aluminium 14 * 18mm
warna mas perak Wedhi goni Werna khusus

Mode Kemasan

1. Kumpulan lengkap perakitan, botol kaca + sirah plastik + dropper + tutup aluminium.

2. Perakitan kapisah, botol kaca FCL kiriman, plastik plastik pangiriman FCL, dropper FCL kiriman, tutup aluminium FCL.

3. Bisa didol kanthi kapisah, gumantung karo jumlah sing dibutuhake pelanggan.

4. Kemasan penutup aluminium bisa milih kemasan kantong, uga bisa milih kemasan jinis, kualitas kemasan panyetelan umum bakal luwih apik, yen sarat normal, mung kanthong.

Cathetan

Tutup aluminium amarga pewarnaan oksidasi, mula kudu nyegah cahya sing kuwat, supaya ora ana bedhil, dekolorisasi;
Uga aja masak kukus, sing bisa dikupas.
Pengepakan lan transportasi.

Proses Produksi

1. Tutup aluminium diekstrusi kadhemen dadi kosong, banjur dipotong dadi bentuke.

2. Sawise kothong rampung, perlu dipoles supaya tutup aluminium luwih alus lan berkualitas banjur banjur dak cat.

3. Sawise pewarnaan rampung, bisa dirakit.
Interioré tutup aluminium iki putih putih, sing diproduksi dening perusahaan kita dhewe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane