13 Botol bal kaca gigi

Katrangan singkat:

Iki botol bal parfum, pilihan kapasitas botol kaca luwih akeh, kaliber padha, cocog karo 13 untu, warna botol kaca kaya sing dituduhake ing gambar, botol kaca transparan, uga botol kaca coklat, volume parfum umume cilik, amarga cepet molah malih, mula konsumsi botol parfum volume cilik iki luwih cepet.

Botol kaca iki bisa cocog karo telung bahan manik-manik, plastik, kaca, manik-manik baja. Pilih miturut kabutuhan pelanggan.

Spesifikasi tutup aluminium botol kaca iki 15 * 22, yaiku 13 cangkir sekrup, warnane ireng padhang, abang padhang, lan liya-liyane, bisa diukir miturut sarat pelanggan.

Bidang aplikasi: botol manik mlaku-mlaku parfum iki biasane digunakake kanggo minyak wangi, nanging uga bisa digunakake kanggo minyak esensial, digunakake luwih akeh ing Afrika, Indonesia lan negara liya.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Iki botol bal parfum, pilihan kapasitas botol kaca luwih akeh, kaliber padha, cocog karo 13 untu, warna botol kaca kaya sing dituduhake ing gambar, botol kaca transparan, uga botol kaca coklat, volume parfum umume cilik, amarga cepet molah malih, mula konsumsi botol parfum volume cilik iki luwih cepet.
Botol kaca iki bisa cocog karo telung bahan manik-manik, plastik, kaca, manik-manik baja. Pilih miturut kabutuhan pelanggan.
Spesifikasi tutup aluminium botol kaca iki 15 * 22, yaiku 13 cangkir sekrup, warnane ireng padhang, abang padhang, lan liya-liyane, bisa diukir miturut sarat pelanggan.
Bidang aplikasi: botol manik mlaku-mlaku parfum iki biasane digunakake kanggo minyak wangi, nanging uga bisa digunakake kanggo minyak esensial, digunakake luwih akeh ing Afrika, Indonesia lan negara liya.

Spesifikasi

Spesifikasi botol kaca Botol Kaca Cetha 3ml / 5ml Botol Gelas Coklat 3ml / 5ml  
Spesifikasi tutup aluminium 15 * 22    
Spesifikasi Belet Sing duwe manik plastik Wadhah manik kaca Wadhah manik baja
Werna ireng Abang Warna Kustom

Cara Kemasan

Déwan lengkap, botol kaca + manik-manik + tutup aluminium.
Pemisahan, botol kaca kabeh kiriman kothak, dhukungan manik kabeh kothak, aluminium nutupi kabeh kothak. Bisa didol kanthi kapisah gumantung saka jumlah pelanggan.
Kemasan penutup aluminium bisa milih kemasan bagging, utawa uga milih kemasan typetting, kualitas kemasan typetting umum bakal luwih apik, yen sarat normal, mung kudu ngisi tas.

Cathetan

Apa botol kaca utawa tutup aluminium, supaya ora suhu dhuwur, amarga botol kaca uga bakal pecah ing suhu dhuwur, lan tutup aluminium diwarnai, yen suhu dawa jangka panjang, bakal nyebabake warna cahya, tutup aluminium uga bakal Nihan.

Proses Produksi

Produksi tutup aluminium 15 * 22, umume kudu ngliwati bahan, mulet, nglereni, nganti kosong iki nganti rampung, lan miturut kebutuhan pelanggan, tutup aluminium duwe kembang api, teknologi elektrolitik, bedane antara liya kurang polesan, kembang api minangka warna sing kosong langsung, mula ora ana polesan sing padhang, lan elektrolitik sawise polesan, warna, warna sing luwih cerah, permukaan sing alus, ora ana titik rami.

Mode Transportasi

Sawise dikemas, lebokake wadhah banjur kirim.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •