13 untu botol multi-warna parfum mlaku manik botol

Katrangan singkat:

Iki minangka botol kaca transparan kanthi jinis sekrup. Biasane duwe kapasitas 3ml, 5ml, 6ml, lsp. Cocog karo tutup aluminium kanthi 13 untu sekrup. Umume bisa digunakake kanggo ngisi parfum, parfum ngisi botol kaca duwe akeh kaluwihan, tampilan botol parfum transparan kanthi intuisi parfum, lan keamanan segel botol kaca iku dhuwur. Ukuran tutup aluminium pendukung yaiku 15 * 22. Iki minangka tutup aluminium ukiran pasir hemp, sing bisa digunakake kanggo proses elektrolisis utawa kembang api. Uga ana telung jinis dhukungan manik, dhukungan manik plastik, dhukungan manik kaca lan dhukungan manik baja.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Iki minangka botol kaca parfum sing diisi parfum, kapasitas biasane 6ml, 8ml, 10ml, lsp., Ana botol kaca sing alus, uga ana botol sekrup, botol persegi, lsp.
Uga ana telung jinis manik, manik plastik, manik kaca, manik-manik baja.
Spesifikasi tutup aluminium yaiku tutup rolling 18 * 26. Iki minangka jinis tutup rolling cracker. Tutup aluminium bakal muter telung wadhah.
Telung liyane kudu cocog, yen cocog acak, bisa nyebabake bocor.

Lamaran

Produk iki umume digunakake kanggo ngisi minyak wangi, minyak esensial, lsp. Produk iki nduweni kapasitas sithik, dadi gampang digawa, gampang digunakake, mung smear.

Spesifikasi

Spesifikasi botol kaca Botol Kaca Cetha 3ml / 5ml Botol Gelas Coklat 3ml / 5ml
Spesifikasi tutup aluminium 15 * 22
Spesifikasi Belet Sing duwe manik plastik Wadhah manik kaca Wadhah manik baja
Werna Wedhi goni Pasir seprei putih Warna Kustom

Mode Kemasan

1. Kumpulan lengkap perakitan, botol kaca + wadhah manik + tutup aluminium.
2. Perakitan pisah, pangiriman botol kaca FCL, pangiriman manik-manik FCL, pangiriman FCL tutup aluminium. Bisa didol kanthi kapisah, gumantung karo jumlah sing dibutuhake pelanggan.
3. Kemasan penutup aluminium bisa milih kemasan kantong, uga bisa milih kemasan jinis, kualitas kemasan panyetelan jinis umum bakal luwih apik, yen sarat normal, mung kanthong.

Cathetan

Botol kaca rapuh lan kudu ditangani kanthi ati-ati lan dijaga supaya ora pecah. Tutup aluminium uga kudu dijaga adoh saka cahya, supaya ora ana warna warna tutup aluminium lan ambruk saka bagian njero plastik.

Proses Produksi

Tutup aluminium umume sawise kothong, mulet, nglereni pinggiran, banjur kothong rampung, banjur miturut syarat proses kanggo polesan, oksidasi. Iki minangka sub-warna, yaiku pasir hemp, kudu diwarnai sawise pungkasan oksidasi. Sawise bisa ukir garis, rakitan bisa uga.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •