13 Gigi Parfum Mlaku-mlaku Mlaku Botol Kaca Loro-lorone

Katrangan singkat:

Iki kosmetik kanthi botol kaca ing sisih loro. Desaine pancen anyar, kayadene cudgel emas. Iki misuwur banget karo masarakat.

Iki minangka botol kaca jinis manik, sing ndhukung panggunaan geser manik.

Kapasitas botol kaca uga opsional. Dhiameter botol kaca yaiku 13 untu, lan umume kapasitas 3 ml, 5ml, lsp., Lan LOGO lan tembung liyane bisa dicithak ing botol kaca.

Ukuran tutup aluminium luwih dawa, umume 15 * 35, ujung loro kosong, lan tutup njero dipasang.

Kasedhiya telung jinis manik-manik, manik-manik kaca, manik-manik plastik, manik-manik baja, gumantung karo kabutuhan pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Iki kosmetik kanthi botol kaca ing sisih loro. Desaine pancen anyar, kayadene cudgel emas. Iki misuwur banget karo masarakat.
Iki minangka botol kaca jinis manik, sing ndhukung panggunaan geser manik.
Kapasitas botol kaca uga opsional. Dhiameter botol kaca yaiku 13 untu, lan umume kapasitas 3 ml, 5ml, lsp., Lan LOGO lan tembung liyane bisa dicithak ing botol kaca.
Ukuran tutup aluminium luwih dawa, umume 15 * 35, ujung loro kosong, lan tutup njero dipasang.
Kasedhiya telung jinis manik-manik, manik-manik kaca, manik-manik plastik, manik-manik baja, gumantung karo kabutuhan pelanggan.

Lamaran

Sing siji iki biasane digunakake kanggo ngisi parfum, kanthi bentuk sing unik ing sisih loro.

Spesifikasi

Spesifikasi botol kaca 3ml 5ml
Spesifikasi tutup aluminium 15 * 35mm
Spesifikasi Belet Sing duwe manik plastik Wadhah manik kaca Wadhah manik baja
Werna tutup aluminium Emas Padhang  perak Warna Kustom

Metode Pengepakan

Déwan lengkap, botol kaca + manik-manik + tutup aluminium.
Dhewe, botol kaca kanthi terpisah ngirim kabeh kothak, dhukungan manik dikirim kanthi kapisah, tutup aluminium dikirim kanthi kapisah. Bisa didol kanthi kapisah.
Kemasan tutup aluminium bisa dipilih saka kemasan bagging utawa kemasan jinis.
Yen dikirim kanthi kapisah, biasane dikemas nganggo tas isi.

Cathetan

Botol kaca iki luwih rapuh, lan kudu ditangani kanthi tliti. Tutup aluminium iki tutup aluminium + plastik sing dipasang, amarga karakteristik plastik, supaya ora ana suhu sing dhuwur, uga ora bisa ditumpuk kanggo wektu sing suwe, kanggo disegel lan dijaga, supaya ora dikupas.

Proses Produksi

Blblank: kadhemen + remukan
Polesan: polesan kanthi ireng; yen dibutuhake dibutuhake dibutuhake ing bidang listrik, langkah iki bisa ilang.
Werna: Werna tutup aluminium, kayata emas sing padhang, perak sing padhang, lan warna liyane, miturut sarat pelanggan.

Mode transportasi

Umume dikemas nganggo karton lan dimuat ing wadhah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •