13 untu Walk cap manik

  • 13 Teeth Perfume Walking Bead Two-headed Glass Bottle

    13 Gigi Parfum Mlaku-mlaku Mlaku Botol Kaca Loro-lorone

    Iki kosmetik kanthi botol kaca ing sisih loro. Desaine pancen anyar, kayadene cudgel emas. Iki misuwur banget karo masarakat.

    Iki minangka botol kaca jinis manik, sing ndhukung panggunaan geser manik.

    Kapasitas botol kaca uga opsional. Dhiameter botol kaca yaiku 13 untu, lan umume kapasitas 3 ml, 5ml, lsp., Lan LOGO lan tembung liyane bisa dicithak ing botol kaca.

    Ukuran tutup aluminium luwih dawa, umume 15 * 35, ujung loro kosong, lan tutup njero dipasang.

    Kasedhiya telung jinis manik-manik, manik-manik kaca, manik-manik plastik, manik-manik baja, gumantung karo kabutuhan pelanggan.

  • 13 Dental glass ball bottle

    13 Botol bal kaca gigi

    Iki botol bal parfum, pilihan kapasitas botol kaca luwih akeh, kaliber padha, cocog karo 13 untu, warna botol kaca kaya sing dituduhake ing gambar, botol kaca transparan, uga botol kaca coklat, volume parfum umume cilik, amarga cepet molah malih, mula konsumsi botol parfum volume cilik iki luwih cepet.

    Botol kaca iki bisa cocog karo telung bahan manik-manik, plastik, kaca, manik-manik baja. Pilih miturut kabutuhan pelanggan.

    Spesifikasi tutup aluminium botol kaca iki 15 * 22, yaiku 13 cangkir sekrup, warnane ireng padhang, abang padhang, lan liya-liyane, bisa diukir miturut sarat pelanggan.

    Bidang aplikasi: botol manik mlaku-mlaku parfum iki biasane digunakake kanggo minyak wangi, nanging uga bisa digunakake kanggo minyak esensial, digunakake luwih akeh ing Afrika, Indonesia lan negara liya.

  • 13 teeth multi-color perfume walking bead bottle

    13 untu botol multi-warna parfum mlaku manik botol

    Iki minangka botol kaca transparan kanthi jinis sekrup. Biasane duwe kapasitas 3ml, 5ml, 6ml, lsp. Cocog karo tutup aluminium kanthi 13 untu sekrup. Umume bisa digunakake kanggo ngisi parfum, parfum ngisi botol kaca duwe akeh kaluwihan, tampilan botol parfum transparan kanthi intuisi parfum, lan keamanan segel botol kaca iku dhuwur. Ukuran tutup aluminium pendukung yaiku 15 * 22. Iki minangka tutup aluminium ukiran pasir hemp, sing bisa digunakake kanggo proses elektrolisis utawa kembang api. Uga ana telung jinis dhukungan manik, dhukungan manik plastik, dhukungan manik kaca lan dhukungan manik baja.