14 untu Lumaku tutup manik

  • 14 Teeth Perfume Ceiling

    Plafon Parfum Gigi 14

    Iki minangka botol parfum segi wolu, kapasitas kasebut nduweni macem-macem spesifikasi, kayata 3ml, 6ml, 8ml, lsp. Lan botol kaca kasebut bisa dicithak nganggo pola utawa logo, mula luwih disenengi masarakat. Spesifikasi tutup aluminium sing ndukung yaiku 16 * 23 tutup atap, bentuk sing unik, bagian njero bisa milih plastik transparan utawa putih. Dhukungan manik sing ndukung nduweni kepercayaan plastik, dhukungan manik kaca, dhukungan manik baja, sampeyan uga bisa milih tongkat manik kaca.

  • 14 tooth perfume octagonal glass bottle

    14 botol kaca wangi wangi wolu wangi

    Iki minangka botol kaca segi wolu kanthi 14 waos lan cangkem sekrup. Botol gelas kasebut segi wolu lan bisa dicithak. Kapasitas botol kaca segi wolu uga duwe macem-macem pilihan, kayata 3ml, 5ml, 8ml, lsp.

    Bentuk botol Octagon istimewa, gaya yaiku novel.

    Nyatane, ana macem-macem jinis tutup aluminium, biasane nganggo 14 gigi waos. Kaya sing ditampilake ing gambar, ana jinis tutup warp, warnane bisa disesuaikan, lan umume yaiku teknologi kembang api.

    Uga ana telung jinis dhukungan manik, plastik, bal waja, gelas.