14 botol kaca wangi wangi wolu wangi

Katrangan singkat:

Iki minangka botol kaca segi wolu kanthi 14 waos lan cangkem sekrup. Botol gelas kasebut segi wolu lan bisa dicithak. Kapasitas botol kaca segi wolu uga duwe macem-macem pilihan, kayata 3ml, 5ml, 8ml, lsp.

Bentuk botol Octagon istimewa, gaya yaiku novel.

Nyatane, ana macem-macem jinis tutup aluminium, biasane nganggo 14 gigi waos. Kaya sing ditampilake ing gambar, ana jinis tutup warp, warnane bisa disesuaikan, lan umume yaiku teknologi kembang api.

Uga ana telung jinis dhukungan manik, plastik, bal waja, gelas.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Iki minangka botol kaca segi wolu kanthi 14 waos lan cangkem sekrup. Botol gelas kasebut segi wolu lan bisa dicithak. Kapasitas botol kaca segi wolu uga duwe macem-macem pilihan, kayata 3ml, 5ml, 8ml, lsp.
Bentuk botol Octagon istimewa, gaya yaiku novel.
Nyatane, ana macem-macem jinis tutup aluminium, biasane nganggo 14 gigi waos. Kaya sing ditampilake ing gambar, ana jinis tutup warp, warnane bisa disesuaikan, lan umume yaiku teknologi kembang api.
Uga ana telung jinis dhukungan manik, plastik, bal waja, gelas.

Bidang Aplikasi

Iki minangka botol minyak esensial minyak esensial parfum, kapasitas sithik, mula dodolane jembar, lan kapasitas sithik uga ora prelu kuwatir yen kadaluwarsa, rusak lan ana masalah liyane.

Spesifikasi

Spesifikasi botol kaca 6ml 8ml 10ml lsp.
Spesifikasi tutup aluminium Gulung ing tutup    
Spesifikasi Belet Sing duwe manik plastik Wadhah manik kaca Wadhah manik baja
Werna tutup aluminium Emas sing padhang, perak sing padhang Abang padhang, jambon sing padhang Ungu padhang, ijo padhang lsp

Mode Kemasan

1. Kumpulan lengkap perakitan, botol kaca + wadhah manik + tutup aluminium.

2. Perakitan pisah, pangiriman botol kaca FCL, pangiriman manik-manik FCL, pangiriman FCL tutup aluminium.

3. Bisa didol kanthi kapisah, gumantung karo jumlah sing dibutuhake pelanggan.

4. Kemasan penutup aluminium bisa milih kemasan kantong, uga bisa milih kemasan jinis, kualitas kemasan panyetelan umum bakal luwih apik, yen sarat normal, mung kanthong.

Cathetan

Botol kaca utawa tutup aluminium, kabeh kudu dijaga supaya ora ana cahya. Yen wis suwe ora digunakake, tutup aluminium paling apik kanggo dilestarikan supaya ora dikupas plastik.

Proses Produksi

Tutup aluminium botol segi wolu iki uga saiki wis didol ing pasar. Amarga gaya gulung, dibutuhake prosedur liyane kanggo proses produksi embrio rambut, yaiku gulung, banjur bisa dioksidasi lan diwarnai.
Saiki, kita duwe macem-macem produk utama, lan interior plastik uga produksi kita dhewe, mula rega utawa kualitas, kita bisa njamin babar pisan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane