16 Gigi Parfum Lumampah Botol Kaca Manik-manik

Katrangan singkat:

Iki minangka botol kaca manik wangi 16 waos, kaya sing dituduhake ing gambar yaiku botol kaca, uga ana gaya liyane, kayata botol sekrup, botol vertikal, lsp.

Manik-manik sing cocog, tutup aluminium.

Manik-manik mlaku kanthi manik-manik plastik, manik-manik baja, manik-manik kaca.

Tutup aluminium sing ditampilake ing gambar kasebut yaiku tutup aluminium pasir hemp, sing bisa digunakake kanggo proses elektrolisis lan kembang api.

Siji iki kudu dipoles sawise dicet, mula katon luwih alus.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Iki minangka botol kaca manik wangi 16 waos, kaya sing dituduhake ing gambar yaiku botol kaca, uga ana gaya liyane, kayata botol sekrup, botol vertikal, lsp.
Manik-manik sing cocog, tutup aluminium.
Manik-manik mlaku kanthi manik-manik plastik, manik-manik baja, manik-manik kaca.
Tutup aluminium sing ditampilake ing gambar kasebut yaiku tutup aluminium pasir hemp, sing bisa digunakake kanggo proses elektrolisis lan kembang api.
Siji iki kudu dipoles sawise dicet, mula katon luwih alus.

Lamaran

Iki minangka botol kaca kanggo minyak wangi lan uga bisa digunakake kanggo ngisi minyak esensial.
Botol parfum iki nduweni kapasitas sithik, kayata 3ml, 6ml, 8ml, 10ml, lsp. Mula bisa dikonsumsi kanthi cepet lan akeh digunakake. Umume digunakake ing Asia, Indonesia lan negara liya.

Spesifikasi

Spesifikasi botol kaca 3ml 5ml 6 ml lsp.
Spesifikasi tutup aluminium 18 * 26    
Spesifikasi Belet Sing duwe manik plastik Wadhah manik kaca Wadhah manik baja
Werna Pasir Kenaf Pasir hemp ijo Rami wedhi ungu lsp.

Mode Kemasan

1. Kumpulan lengkap perakitan lan pangiriman, botol kaca + wadhah manik + tutup aluminium.

2. Perakitan lan kiriman pisah, botol kaca FCL, wadhah manik FCL, tutup aluminium FCL.

3. Bisa didol kanthi kapisah, gumantung karo jumlah sing dibutuhake pelanggan.

4. Kemasan penutup aluminium bisa milih kemasan kantong, uga bisa milih kemasan jinis, kualitas kemasan panyetelan umum bakal luwih apik, yen sarat normal, mung kanthong.

Cathetan

Botol kaca kasebut kudu dijaga saka cahya supaya ora ana suhu sing dhuwur, sing bisa nyebabake botol kaca kasebut pecah.
Tutup aluminium kudu ditutup kanggo ngreksa. Yen wis suwe ora digunakake, kudu dijaga kanthi bener supaya ora ngeculake plastik.

Proses Produksi

18 * 26 Tutup aluminium iki minangka produk utama perusahaan, kanthi proses produksi profesional, output saben dina kosong bisa tekan 100.000-200.000, efisiensi tinggi, kualitas tinggi.
Proses umum yaiku: kothong - mulet - nglereni.
Yen elektrolisis, mula kudu polesan, banjur oksidasi warna, amarga tekstur pasir hemp, mula pungkasane sampeyan kudu polesan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane