16 untu Lumaku tutup manik

  • 16 tooth perfume ball glass bottle

    16 botol kaca wangi wangi waos

    Iki minangka botol kaca parfum sing diisi parfum, kapasitas biasane 6ml, 8ml, 10ml, lsp., Ana botol kaca sing alus, uga ana botol sekrup, botol persegi, lsp.

    Uga ana telung jinis manik, manik plastik, manik kaca, manik-manik baja.

    Spesifikasi tutup aluminium yaiku tutup rolling 18 * 26. Iki minangka jinis tutup rolling cracker. Tutup aluminium bakal muter telung wadhah.

    Telung liyane kudu cocog, yen cocog acak, bisa nyebabake bocor.

  • 16 Teeth Perfume Walking Beaded Glass Bottle

    16 Gigi Parfum Lumampah Botol Kaca Manik-manik

    Iki minangka botol kaca manik wangi 16 waos, kaya sing dituduhake ing gambar yaiku botol kaca, uga ana gaya liyane, kayata botol sekrup, botol vertikal, lsp.

    Manik-manik sing cocog, tutup aluminium.

    Manik-manik mlaku kanthi manik-manik plastik, manik-manik baja, manik-manik kaca.

    Tutup aluminium sing ditampilake ing gambar kasebut yaiku tutup aluminium pasir hemp, sing bisa digunakake kanggo proses elektrolisis lan kembang api.

    Siji iki kudu dipoles sawise dicet, mula katon luwih alus.