16 botol kaca wangi wangi waos

Katrangan singkat:

Iki minangka botol kaca parfum sing diisi parfum, kapasitas biasane 6ml, 8ml, 10ml, lsp., Ana botol kaca sing alus, uga ana botol sekrup, botol persegi, lsp.

Uga ana telung jinis manik, manik plastik, manik kaca, manik-manik baja.

Spesifikasi tutup aluminium yaiku tutup rolling 18 * 26. Iki minangka jinis tutup rolling cracker. Tutup aluminium bakal muter telung wadhah.

Telung liyane kudu cocog, yen cocog acak, bisa nyebabake bocor.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Iki minangka botol kaca parfum sing diisi parfum, kapasitas biasane 6ml, 8ml, 10ml, lsp., Ana botol kaca sing alus, uga ana botol sekrup, botol persegi, lsp.
Uga ana telung jinis manik, manik plastik, manik kaca, manik-manik baja.
Spesifikasi tutup aluminium yaiku tutup rolling 18 * 26. Iki minangka jinis tutup rolling cracker. Tutup aluminium bakal muter telung wadhah.
Telung liyane kudu cocog, yen cocog acak, bisa nyebabake bocor.

Lamaran

Sing iki misuwur banget ing pasar, umume digunakake ngisi minyak wangi.
Kajaba iku, tutup iki uga bisa diukir ing sisih ndhuwur logo, supaya bisa mbedakake macem-macem merek.
Uga bisa dibedakake karo botol kaca.

Spesifikasi

Spesifikasi botol kaca 6ml 8ml 10ml
Spesifikasi tutup aluminium 18 * 26Tutup telung baris    
Spesifikasi manik Dhukungan manik plastik Manik kaca Joe Krenjang manik bal waja
Werna tutup aluminium Emas padhang Perak sing padhang Werna khusus lsp.

Mode Kemasan

Amarga tutup aluminium iki digawe saka kembang api, umume pesawat lengkap, corak kothak botol.
Utawa pelanggan bali, banjur kemasan kapisah, kemasan kapisah tutup aluminium langsung kantong, dhukungan manik langsung kantong, pengiriman kontainer kaca.

Cathetan

Botol kaca sing beda-beda duwe bolongan sekrup sing beda. Mula, nalika tuku produk kanthi kapisah, conto kudu disedhiyakake kanggo mesthekake sukses sing cocog lan ngindhari masalah kayata bocor cair ing wektu mengko.
Yen tuku kabeh paket, bakal ngirit akeh masalah lan kita bakal njamin kualitas produk.

Proses Produksi

Bahan baku tutup aluminium yaiku piring aluminium. Sawise kothong, mulet, motong lan nggulung, kothong banjur digawe. Yen ana syarat ukiran, ukiran bisa ditindakake sawise muter rampung.
Amarga produk iki umume kembang api, bisa langsung dioksidasi lan diwarnai. Sawise oksidasi, produk rampung bisa langsung dirakit.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •