16 botol manik wangi tripartite lumampah

Katrangan singkat:

Iki minangka botol minyak wangi Tri-16 sing padha, bisa dicocogake karo macem-macem botol kaca kapasitas, lan bahan botol kaca uga bisa dipilih, kayata botol kaca transparan, botol kaca kabut lan liya-liyane.

Tutup aluminium digawe saka wedhi rami, banjur potong garis lan dibagi tutup dadi telung bagean sing padha.

Sing duwe manik uga duwe manik konvensional, kanthi manik plastik, kaca lan baja.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Iki minangka botol minyak wangi Tri-16 sing padha, bisa dicocogake karo macem-macem botol kaca kapasitas, lan bahan botol kaca uga bisa dipilih, kayata botol kaca transparan, botol kaca kabut lan liya-liyane.
Tutup aluminium digawe saka wedhi rami, banjur potong garis lan dibagi tutup dadi telung bagean sing padha.
Sing duwe manik uga duwe manik konvensional, kanthi manik plastik, kaca lan baja.

Lamaran

Botol parfum ing pasar macem-macem, ana macem-macem gaya, kayadene jinis volume, amarga saka kapasitas sithik, konsumsi cepet, mula ing India, Indonesia lan negara liya digunakake kanthi akeh.

Spesifikasi

Spesifikasi botol kaca 6ml 8ml 10ml lsp.
Spesifikasi tutup aluminium 18 * 26    
Spesifikasi Belet Sing duwe manik plastik Wadhah manik kaca Wadhah manik baja
Werna tutup aluminium Pasir seprei putih Wedhi goni Jambon lsp.

Mode Kemasan

1. Kumpulan lengkap perakitan, botol kaca + wadhah manik + tutup aluminium.

2. Perakitan pisah, pangiriman botol kaca FCL, pangiriman manik-manik FCL, pangiriman FCL tutup aluminium.

3. Bisa didol kanthi kapisah, gumantung karo jumlah sing dibutuhake pelanggan.

4. Kemasan penutup aluminium bisa milih kemasan kantong, uga bisa milih kemasan jinis, kualitas kemasan panyetelan umum bakal luwih apik, yen sarat normal, mung kanthong.

Proses Produksi

Tutup aluminium 16 untu minangka produk utama perusahaan kami, kanthi produktivitas dhuwur, efisiensi tinggi lan kualitas apik.
Proses produksi lengkap, kalebu kothong, nggambar, motong, uga nglereni garis, ngrakit, lsp.
Lan karo pabrik poles, pabrik oksidasi duwe kerja sama jangka panjang, dadi bisa njamin efisiensi lan kualitas.
Ayo sampeyan ora kuwatir ing omah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •