18 botol minyak esensial untu

Katrangan singkat:

iki botol minyak esensial untu 18, gambar yaiku botol coklat lan botol biru, ana pilihan liyane kanggo ngisi minyak esensial ing botol kaca.

Tutup minyak esensial sing ndhukung digawe saka aluminium, sing umume digunakake ing industri kosmetik. Spesifikasi umum yaiku 20 * 15mm. Ana macem-macem gaya 18 tutup minyak esensial untu, kayata tutup aluminium kawat gulung, tutup aluminium garis pemotong, tutup aluminium ringan, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Iki minangka botol minyak esensial untu 18, gambar yaiku botol coklat lan botol biru, ana pilihan liyane kanggo ngisi minyak esensial ing botol kaca.
Tutup minyak esensial sing ndhukung digawe saka aluminium, sing umume digunakake ing industri kosmetik. Spesifikasi umum yaiku 20 * 15mm. Ana macem-macem gaya 18 tutup minyak esensial untu, kayata tutup aluminium kawat gulung, tutup aluminium garis pemotong, tutup aluminium ringan, lsp.

Lamaran

Kaya jenenge, botol minyak sing apik digunakake kanggo ngisi minyak esensial. Iki digunakake ing minyak esensial, lan uga bisa digunakake kanggo ngisi minyak wangi, lsp.

Spesifikasi

Spesifikasi botol kaca 10ml 30ml 50 ml lsp.
Spesifikasi manik Dhukungan manik plastik Krenjang manik bal waja Manik kaca Joe
Spesifikasi tutup aluminium20 * 15mm Utas aluminium sing digulung Tutup aluminium garis coretan Tutup aluminium sing lancar
Spesifikasi batang pendukung manik: Wadhah manik batang kaca Wadhah manik batang plastik  
Werna tutup aluminium Emas padhang Padhang perak Warna Kustom

Mode Kemasan

1. Kumpulan lengkap perakitan, botol kaca + wadhah manik + tutup aluminium.

2. Perakitan pisah, pangiriman botol kaca FCL, pangiriman manik-manik FCL, pangiriman FCL tutup aluminium.

3. Bisa didol kanthi kapisah, gumantung karo jumlah sing dibutuhake pelanggan.

4. Kemasan penutup aluminium bisa milih kemasan kantong, uga bisa milih kemasan jinis, kualitas kemasan panyetelan umum bakal luwih apik, yen sarat normal, mung kanthong.

Proses Produksi

Produksi tutup minyak esensial umume mbukak kothong, mulet lan trim kanggo mbentuk kosong, lan banjur dipoles miturut persyaratan. Yen proses kembang api wis rampung, ora prelu dipoles. Yen proses elektrolisis rampung, kudu polesan, lan banjur wiwit warna, lan pungkasane dipasang lan dimuat ing colokan batin.
Miturut panjaluk pelanggan, kemasan botol, wadhah manik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane