18 botol esensial minyak esensial untu

Katrangan singkat:

iki minangka 18 botol tetes minyak waos, sing kasusun saka botol kaca, tutup aluminium, endhas karet lan dropper.

Botol kaca luwih spesifikasi, gaya, miturut kabutuhan sing dipilih.

Tutup aluminium minyak esensial dipasang bebarengan karo endhas karet banjur dilebokake ing dropper kanggo digunakake.

Tutup aluminium padha karo tutup aluminium kosmetik liyane. Ukuran tutup aluminium iki 20 * 15mm, lan sampeyan bisa milih macem-macem warna lan teknik.

Werna lem umum umume yaiku sirah lem putih lan sirah lem ireng. Yen ana panjaluk, warna lan wujud liyane bisa disesuaikan.

Penetes bisa dawa utawa cekak miturut kapasitas botol.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Iki minangka botol tetes minyak 18 gigi, sing kasusun saka botol kaca, tutup aluminium, endhas karet lan dropper.
Botol kaca luwih spesifikasi, gaya, miturut kabutuhan sing dipilih.
Tutup aluminium minyak esensial dipasang bebarengan karo endhas karet banjur dilebokake ing dropper kanggo digunakake.
Tutup aluminium padha karo tutup aluminium kosmetik liyane. Ukuran tutup aluminium iki 20 * 15mm, lan sampeyan bisa milih macem-macem warna lan teknik.
Werna lem umum umume yaiku sirah lem putih lan sirah lem ireng. Yen ana panjaluk, warna lan wujud liyane bisa disesuaikan.
Penetes bisa dawa utawa cekak miturut kapasitas botol.

Lamaran

Pangembangan industri kosmetik wis cepet, para wong ngupayakake babagan kecantikan saiki lagi mlaku.
Mula, botol tetes minyak iki digunakake banget, umume digunakake kanggo ngisi minyak.

Spesifikasi

Spesifikasi botol kaca : 10ml 30ml 50 ml lsp.
Spesifikasi kepala karet: Endhas karet ireng Kepala lem putih  
Spesifikasi sampul aluminium: 20 * 15mm      
Warna tutup aluminium : Emas padhang Perak sing padhang Werna khusus

Mode Kemasan

1. Kumpulan lengkap perakitan, botol kaca + sirah plastik + dropper + tutup aluminium.

2. Perakitan kapisah, botol kaca FCL kiriman, plastik plastik pangiriman FCL, dropper FCL kiriman, tutup aluminium FCL.

3. Bisa didol kanthi kapisah, gumantung karo jumlah sing dibutuhake pelanggan.

4. Kemasan penutup aluminium bisa milih kemasan kantong, uga bisa milih kemasan jinis, kualitas kemasan panyetelan umum bakal luwih apik, yen sarat normal, mung kanthong.

Proses Produksi

Proses produksi botol tetes minyak esensial padha karo tutup aluminium liyane. Nglewati kothong, mulet, motong, nubuk, polesan lan ngoksidasi.
Sawise produk rampung dipasang, colokan batin dimuat, lan lem lan dropper dipasang miturut kebutuhan pelanggan.
Ati-ati: Titis minyak digawe saka kaca, sing gampang dipecah, mula kudu ditrapake kanthi ati-ati.
Tutup aluminium supaya ora kena suhu dhuwur.
Kepala karet gampang reget, kudu nggatekake resik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane