Babagan Kita

JOHN NGUSUS

Pengembang WEB

PENDIDIKAN

Jiangyin Kaijia Daily Chemical Products Co., Ltd., didegaké ing taun 2016, dununge ing Qingyang Town, Jiangyin City, Wuxi City, Provinsi Jiangsu, yaiku koleksi tutup aluminium lan manufaktur produk plastik, pamrosesan lan penjualan, penjualan botol kaca minangka siji saka pabrikan.

Sajrone limang taun kepungkur, perusahaan kasebut duwe komitmen ing pasar domestik, pasar utama saiki kalebu Zhejiang Yiwu, Jiangsu Xuzhou, Anhui, Guangdong Shenzhen, Guangzhou lan wilayah liyane, saben wilayah duwe kerjasama sing apik lan stabil. pangembangan kasebut, kanthi aktif mbukak pasar manca, saiki nggawe situs web perdagangan manca Google.

Perusahaan kasebut ngetrapake nilai budaya "Penghormatan (terima kasih), Dexterity (presisi), Prudence (pareng), Exhaustion (usaha), Kemurnian (bersih)" lan "Kabeh sing paling apik, kabeh sing paling apik" kanggo mbangun produk.

Kualitas perdagangan manca lan layanan kabeh-babak iku nguber langgeng!
Ayo produk kanthi kualitas dhuwur numpak layar ing jagad, metu saka Asia, menyang jagad iki.

NGALAMI

Kita duwe set lengkap sistem produksi, uga ndhukung produk sing gegandhengan. Kita utamane nggawe tutup aluminium botol kosmetik, tutup njaba plastik, produk pendukung kalebu manik-manik mlaku, kepala alat penyiram, botol kaca, lan liya-liyane, bisa didol kanthi lengkap disetel, bisa uga didol kanthi kapisah.

Perusahaan kami duwe tim desain lan manajemen profesional lan khusus, saka desain produk, manufaktur cetakan, cetakan nganti perakitan produk, saben tautan lan proses wis dites lan dikontrol kanthi ketat. Saben pengiriman bakal ditindakake sadurunge inspeksi barang, kanggo mesthekake yen pasokan saben produk sing nduweni kualifikasi, kanggo mesthekake yen kabeh kepuasan pelanggan.

Yen ana masalah babagan barang sing ditampa, kita bisa komunikasi sawayah-wayah lan kerja sama karo pelanggan kanggo ngrampungake karya kasebut.

JAM PER MINGGU
LINES KODE
KOMITAR GIT
UNDUH WORDPRESS

Sawetara PROYEKKU

KERJA-KEREN AWESOME sing dakkarepake. Bangga!

Perusahaan kasebut ngetrapake nilai budaya "Penghormatan (terima kasih), Dexterity (presisi), Prudence (pareng), Exhaustion (usaha), Kemurnian (bersih)" lan "Kabeh sing paling apik, kabeh sing paling apik" kanggo mbangun produk.
Kita duwe pengalaman sing akeh lan peralatan canggih lan tanggung jawab dhuwur para staf, bisa nyedhiyakake produk sing berkualitas tinggi, ngarepake patronase sampeyan.
Kualitas perdagangan manca lan layanan kabeh-babak iku nguber langgeng!
Ayo produk kanthi kualitas dhuwur numpak layar ing jagad, metu saka Asia, menyang jagad iki.