Tutup aluminium kanggo dandanan parfum

  • T – type perfume glass bottle

    T - jinis botol kaca parfum

    Iki botol kaca parfum, botol kaca iki ora transparan, disemprot, sawetara pelanggan seneng kemasan transparan, ana sing seneng nyemprot teknologi.

    Werna semprotan uga bisa dipilih, kayata perak sing padhang, emas sing padhang, utawa warna khusus.

    Tutup aluminium minangka tutup parfum, berbentuk T, mula kita diarani tutup sing bentuke T, tutup aluminium iki bisa digunakake kanggo elektrolisis, uga bisa digunakake kanggo kembang api.

    Proses sing beda-beda nyebabake rega beda. Tutup aluminium lan interior plastik diprodhuksi dening awake dhewe, mula duwe bathi ing rega, kualitas apik lan efisiensi tinggi.

  • bright gold perfume glass bottle

    botol kaca wangi emas sing padhang

    Pangembangan industri kosmetik saya stabil lan cepet, saengga nyebabake pangembangan industri kemasan, lan tutup aluminium, botol kaca lan aplikasi liyane ing kosmetik, lan industri liyane uga amba.

    Tutup aluminium kaya sing dituduhake ing gambar kasebut yaiku botol sing dhuwur. Ukuran tutup aluminium sing cocog (tutup minyak wangi) yaiku 32 * 33. Ana telung opsi kanggo kepala panyiram sing cocog: 16,3 kepala alat penyiram, 17 kepala siraman lan 17.2 kepala alat penyiram.

    Interior plastik uga diprodhuksi dening kita.

  • Dome glass bottle for perfume

    Botol kaca kubah kanggo minyak wangi

    percaya ora preduli ing negara endi, parfum iku atiane kabeh apik, ora prelu urip saben dinane, tetep srawung, kerja, hiburan, bisa milih minyak wangi kanggo nambah wangi kanggo awake dhewe, ningkatake watek, gambar awake dhewe.

    Tutup semprotan, sing ditampilake ing kene, nduweni tutup aluminium sing sederhana, kanthi emas lan perak sing padhang minangka warna sing paling umum.

    Botol gelas kasebut sejatine uga duwe macem-macem bentuk, anggere nozel sing cocog konsisten, mula botol kaca kasebut bisa disesuaikan, lan dicithak LOGO lan tembung liyane.