botol kaca wangi emas sing padhang

Katrangan singkat:

Pangembangan industri kosmetik saya stabil lan cepet, saengga nyebabake pangembangan industri kemasan, lan tutup aluminium, botol kaca lan aplikasi liyane ing kosmetik, lan industri liyane uga amba.

Tutup aluminium kaya sing dituduhake ing gambar kasebut yaiku botol sing dhuwur. Ukuran tutup aluminium sing cocog (tutup minyak wangi) yaiku 32 * 33. Ana telung opsi kanggo kepala panyiram sing cocog: 16,3 kepala alat penyiram, 17 kepala siraman lan 17.2 kepala alat penyiram.

Interior plastik uga diprodhuksi dening kita.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Pangembangan industri kosmetik saya stabil lan cepet, saengga nyebabake pangembangan industri kemasan, lan tutup aluminium, botol kaca lan aplikasi liyane ing kosmetik, lan industri liyane uga amba.
Tutup aluminium kaya sing dituduhake ing gambar kasebut yaiku botol sing dhuwur. Ukuran tutup aluminium sing cocog (tutup minyak wangi) yaiku 32 * 33. Ana telung opsi kanggo kepala panyiram sing cocog: 16,3 kepala alat penyiram, 17 kepala siraman lan 17.2 kepala alat penyiram.
Interior plastik uga diprodhuksi dening kita.

Spesifikasi

Spesifikasi tutup aluminium 32 * 33mm
Werna tutup aluminium Werna biasa (emas padhang, perak padhang lsp) Ngatur warna (warna cahya, subcolor OK)
Spesifikasi nozel 16.3mm 17mm 17.2mm

Mode Kemasan

1. Miturut syarat pelanggan, pangiriman kapisah uga bisa dirakit lan dikirim ing set lengkap.
2. Yen pangiriman kapisah, tutup aluminium umume ngeculake, amarga tutupe gedhe, ora ngeculake kothak gampang nyebabake lecet, tikus lan tutup parfum.
Sirah panyiram biasane dikemas ing tas douche.
3. Rakitan lengkap yaiku botol kaca + endhas panyiram + tutup parfum.

Cathetan

Amarga tutup aluminium gedhe, mula sampeyan kudu mbuwang lem nalika mbukak bagian njero plastik, supaya komponen plastik kasebut ambruk.
Yen ora digunakake suwe, luwih becik tetep nutup.

Proses Produksi

Proses produksi tutup aluminium iki umume kosong - mulet - motong. Amarga area sing nutupi jembar, mula perlu dipoles. Yen ora dipoles, lumahing tutup bakal atos lan bakal ana pitting.
Sawise polesan rampung, warna teroksidasi, warna konvensional duwe emas sing padhang, perak sing padhang, nanging uga bisa nggawe warna liyane, kayata abang, ijo, ungu lan liya-liyane, warna sing cerah, sub-warna bisa dipilih.
Pungkasane, majelis kasebut, sawetara lem, supaya tutup aluminium wis rampung.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •