Plafon Parfum Gigi 14

Katrangan singkat:

Iki minangka botol parfum segi wolu, kapasitas kasebut nduweni macem-macem spesifikasi, kayata 3ml, 6ml, 8ml, lsp. Lan botol kaca kasebut bisa dicithak nganggo pola utawa logo, mula luwih disenengi masarakat. Spesifikasi tutup aluminium sing ndukung yaiku 16 * 23 tutup atap, bentuk sing unik, bagian njero bisa milih plastik transparan utawa putih. Dhukungan manik sing ndukung nduweni kepercayaan plastik, dhukungan manik kaca, dhukungan manik baja, sampeyan uga bisa milih tongkat manik kaca.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Iki minangka botol kaca parfum sing diisi parfum, kapasitas biasane 6ml, 8ml, 10ml, lsp., Ana botol kaca sing alus, uga ana botol sekrup, botol persegi, lsp.
Uga ana telung jinis manik, manik plastik, manik kaca, manik-manik baja.
Spesifikasi tutup aluminium yaiku tutup rolling 18 * 26. Iki minangka jinis tutup rolling cracker. Tutup aluminium bakal muter telung wadhah.
Telung liyane kudu cocog, yen cocog acak, bisa nyebabake bocor.

Lamaran

Iki bisa digunakake kanggo ngisi minyak wangi utawa minyak esensial. Umume digunakake ing Indonesia, India lan negara liya.

Spesifikasi

Spesifikasi botol kaca 3ml 6ml 8 ml lsp.
Spesifikasi tutup aluminium 16 * 23    
Spesifikasi manik Dhukungan manik plastik Manik kaca Joe Krenjang manik bal waja
warna Emas padhang Coklat Werna khusus

Mode Kemasan

1. Kumpulan lengkap perakitan, botol kaca + wadhah manik + tutup aluminium.
2. Perakitan pisah, pangiriman botol kaca FCL, pangiriman manik-manik FCL, pangiriman FCL tutup aluminium. Bisa didol kanthi kapisah, gumantung karo jumlah sing dibutuhake pelanggan.
3. Kemasan penutup aluminium bisa milih kemasan kantong, uga bisa milih kemasan jinis, kualitas kemasan panyetelan jinis umum bakal luwih apik, yen sarat normal, mung kanthong.

Cathetan

Apa botol kaca utawa tutup aluminium, supaya ora ana suhu sing dhuwur, amarga botol kaca ing suhu dhuwur uga bakal pecah, lan tutup aluminium, yen suhu dawa dawa, bakal nyebabake warna pucat, lan colokan tutup tutup aluminium uga kelakon peeling.

Proses Produksi

Produksi tutup aluminium iki luwih tanggung jawab, bakal ana sawetara prosedur, luwih dhisik, kothong, mulet, nglereni pinggiran, banjur atap, nggulung, kothong rampung, banjur kanggo polesan, warna. Sing paling pungkasan yaiku nglumpuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •