Tutup minyak esensial

  • 18 tooth essence oil bottle

    18 botol minyak esensial untu

    iki botol minyak esensial untu 18, gambar yaiku botol coklat lan botol biru, ana pilihan liyane kanggo ngisi minyak esensial ing botol kaca.

    Tutup minyak esensial sing ndhukung digawe saka aluminium, sing umume digunakake ing industri kosmetik. Spesifikasi umum yaiku 20 * 15mm. Ana macem-macem gaya 18 tutup minyak esensial untu, kayata tutup aluminium kawat gulung, tutup aluminium garis pemotong, tutup aluminium ringan, lsp.