Dering minyak esensial

  • 18 tooth essential oil dropper bottle

    18 botol esensial minyak esensial untu

    iki minangka 18 botol tetes minyak waos, sing kasusun saka botol kaca, tutup aluminium, endhas karet lan dropper.

    Botol kaca luwih spesifikasi, gaya, miturut kabutuhan sing dipilih.

    Tutup aluminium minyak esensial dipasang bebarengan karo endhas karet banjur dilebokake ing dropper kanggo digunakake.

    Tutup aluminium padha karo tutup aluminium kosmetik liyane. Ukuran tutup aluminium iki 20 * 15mm, lan sampeyan bisa milih macem-macem warna lan teknik.

    Werna lem umum umume yaiku sirah lem putih lan sirah lem ireng. Yen ana panjaluk, warna lan wujud liyane bisa disesuaikan.

    Penetes bisa dawa utawa cekak miturut kapasitas botol.