Kabar

  • Apa kemasan kosmetik pancen steril

    Akeh merek kosmetik supaya bisa nggunakake konsumen luwih apik, nalika nggunakake luwih trep lan kesehatan, bakal ing packaging cukup efforts, kayata vakum, pump komprèsi. Polong steril lan liya-liyane, nanging kanthi kabeh desain sing nyenengake iki, apa pancene bisa dadi steril? Tujuane...
    Waca liyane
  • Pembentukan kaca lan analisis materi

    Kaca wiwitane dibentuk kanthi solidifikasi watu asam sing diluncurake saka gunung berapi. Kira-kira taun 3700 SM, wong Mesir kuna wis nggawe ornamen kaca lan barang kaca sing prasaja, mung kaca warna nalika iku, kira-kira 1000 SM, China nggawe kaca tanpa warna. Ing abad kaping 12, kaca komersial muncul minangka ...
    Waca liyane
  • Cocog karo syarat produksi kanggo pesenan botol kaca cilik

    Akeh pelanggan amarga pembangunan pasar ing tataran awal saka botol kaca perlu Jeksa Agung bisa ngetokake pesenan ora amba banget, supaya iku bakal produksi pabrik botol kaca kanggo syarat kenceng, utamané proses produksi baris Déwan, akeh pabrik t ...
    Waca liyane
  • Perfume, essential oil cosmetics packaging materials are widely used

    Minyak wangi, bahan kemasan kosmetik minyak atsiri digunakake kanthi akeh

    Kanthi pangembangan ekonomi terus-terusan, standar urip wong uga saya mundhak, mula aku percaya yen akeh wong bakal ana ing kahanan ekonomi ngidini kahanan kasebut, bakal macak dhewe, apa ing omah utawa ing luar negeri, panjaluk kosmetik i.. .
    Waca liyane
  • What are the packaging advantages of glass bottles

    Apa keuntungan kemasan botol kaca

    Wadah kemasan kaca minangka industri tradisional ekonomi nasional, sing duwe sejarah sing dawa. Kaslametan lan pangembangan industri wadhah kaca duwe pengaruh langsung marang urip saben dinane Rakyat lan pangembangan industri pendukung sing gegandhengan. Bahan baku utama...
    Waca liyane
  • What are the advantages of cosmetic aluminum cover

    Apa kaluwihan tutup aluminium kosmetik

    Kanthi perkembangan industri kosmetik kanthi cepet, bahan kemasan kosmetik uga berkembang kanthi cepet, lan minangka bagean penting saka bahan kemasan kosmetik, tutup aluminium wis nggawe kemajuan gedhe ing industri kosmetik, lan pembangunan sing stabil, wis dadi ...
    Waca liyane