Parfum, bahan kemasan kosmetik minyak esensial digunakake akeh

Kanthi pangembangan ekonomi sing terus-terusan, standar urip masarakat uga saya apik, mula aku percaya manawa akeh wong sing bakal entuk kahanan ekonomi, bakal macak dhewe, apa ing omah utawa ing luar negeri, panjaluk kosmetik saya akeh, mula ing taun-taun pungkasan, adol kosmetik saya saya mundhak.
Kanggo ngetutake pangembangan pasar, perusahaan kami wiwit nyipta produksi bahan kemasan kosmetik, kayata kemasan parfum, kemasan minyak esensial, lsp., Kita duwe komplit botol manik mlaku, botol semprotan, lsp. ., sing didol menyang pirang-pirang negara.
Saiki pangembangan perusahaan stabil lan cepet.

Kita nindakake macem-macem produk, kayata botol bal, botol semprotan lan liya-liyane.
Ana macem-macem jinis botol bola, ndhukung botol kaca umum, manik-manik, tutup aluminium, tutup plastik lan liya-liyane.
Ana macem-macem jinis botol kaca maneh, lan ana macem-macem pilihan gumantung karo kabutuhan pelanggan.
Contone, ana akeh pilihan kanggo botol manik sing mlaku, kayata botol ringan, botol utas, botol persegi, lsp.
Tutup aluminium uga macem-macem spesifikasi, warnane warna-warni.
Uga ana macem-macem pilihan manik-manik, manik-manik kaca, manik-manik baja, manik-manik plastik.
Ing pasar ana macem-macem jinis botol semprotan. Saiki, ana luwih saka sepuluh jinis minyak wangi sing diproduksi dening perusahaan kami. Sampeyan bisa milih macem-macem kepala semprotan.
Perusahaan kami utamane ngasilake parfum, tutup botol minyak esensial, tutup parfum, wadhah manik pendukung, botol kaca, mula bisa didol kanthi kapisah, uga bisa adol kabeh set.
Jaminan kualitas produk, sawise - didol kuatir - gratis.
Saka desain produk, manufaktur cetakan, cetakan nganti perakitan produk, saben tautan lan proses wis dites lan dikontrol kanthi ketat.
Pracayaa, kita bakal menehi sampeyan kepuasan.


Wektu kiriman: Jul-16-2021