Apa kaluwihan tutup aluminium kosmetik

Kanthi perkembangan industri kosmetik sing cepet, bahan kemasan kosmetik uga ana ing pangembangan cepet, lan minangka bagean penting saka bahan kemasan kosmetik, tutup aluminium wis nggawe kemajuan gedhe ing industri kosmetik, lan pembangunan stabil, dadi bintang anyar sing cerah industri.
Tutup aluminium digunakake luwih akeh ing saben dinane, mula luwih penting, yaiku kanggo omben-omben, produk susu, utawa kimia, obat-obatan lan industri liyane saben dina, duwe pengaruh penting ing industri kemasan.
Dadi, kenapa tutup aluminium digunakake banget?
Apa kaluwihane?
Miturut penyelidikan, tutup aluminium duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki.
1, amarga panyegelan tutup aluminium sing apik, tutup aluminium duwe efek proteksi sing apik ing bahan internal.
2, duwe estetis sing dhuwur, minangka bagean integral saka kemasan, tutup cilik bisa dadi titik pungkasan, warna-warni warna, gaya beda-beda.
Regane larang banget.
Yen dibandhingake karo tutup botol liyane, duwe kaunggulan rega sing luwih dhuwur, kualitas lan rega murah.
Perusahaan kami ngasilake kabeh jinis tutup botol aluminium, umume digunakake kanggo tutup botol kosmetik, kayata minyak wangi, minyak esensial, inti minyak angin, lsp.
Maneka warna gaya, jaminan kualitas.

Proses produksi tutup aluminium bisa dituduhake karo sampeyan babagan perusahaan, bahan baku utama yaiku aluminium, tutup aluminium dibentuk sawise kosong, nggambar, motong, nganti langkah iki minangka tahap kosong, miturut syarat pelanggan, polesan lan oksidasi luwih lanjut pewarnaan, polesan tegese kosong kanggo lampu minyak, pewarnaan oksidasi yaiku warna tutup aluminium,

Kayata emas padhang, perak padhang, emas, perak, abang padhang, ijo padhang, biru padhang lan liya-liyane, kayata pungkasan warna tutup aluminium, sampeyan bisa miwiti nglumpuk, menyang colokan, tutup aluminium uga bisa diukir miturut sarat baris, ukiran.

Pungkasan, miturut sarat, kumpulan lengkap.

Tutup aluminium sing diproduksi dening perusahaan kami nduweni kualitas apik, efisiensi tinggi lan layanan purna jual sing apik.

Muga-muga bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan berkualitas, barang sing berkualitas.


Wektu kiriman: Jul-16-2021