Apa kaluwihan kemasan saka botol kaca

Wadah kemasan kaca minangka industri tradisional ekonomi nasional, sing nduweni sejarah sing dawa.
Kelangsungan lan pangembangan industri kontainer kaca nduwe pengaruh langsung marang urip Saben Dina lan pangembangan industri pendukung sing gegandhengan.
Bahan baku utama wadhah kaca yaiku pasir kuarsa, abu soda lan gelas pecah, lan sumber energi yaiku listrik, batu bara utawa gas alam.
Yen dibandhingake karo bahan kemasan liyane, wadhah kemasan kaca duwe kaluwihan ing ngisor iki: dhisik, kontak kaca karo bahan kimia paling akeh ora bakal ngowahi sifat material, ora bakal ngasilake polusi kemasan menyang panganan sing dikemas;
Kapindho, wadhah kaca nduweni resistensi korosi sing apik lan tahan korosi asam lan alkali, cocog kanggo kemasan bahan asam;
Katelu, wadhah kemasan kaca duwe alangan lan efek panyegelan sing apik, saengga bisa nambah umur panganan kanthi efektif;
Papat, kemasan kaca duwe transparansi sing dhuwur, sekaligus plastisitas, bisa diproses dadi macem-macem bentuk sing alus miturut macem-macem kebutuhan.
Adhedhasar ciri lan kaluwihan ing ndhuwur, wadhah kemasan kaca ing macem-macem anggur, bumbu panganan, bahan kimia lan kabutuhan kemasan saben dina saben dina duwe macem-macem aplikasi lan permintaan pasar sing apik, produksi wadhah kemasan kaca uga saya tambah. .
Miturut Laporan Saran Riset Strategi Risiko lan Investasi Inti Wadah Kaca 2017-2021 sing diluncurake dening New SYS, produksi kontainer kemasan kaca ing China umume terus berkembang.

Saka 2014 nganti 2016, output kontainer kumulatif kontainer kaca China masing-masing 17,75 yuta ton, 20,47 yuta ton lan 22,08 yuta ton.
Saiki, botol kaca ing industri kosmetik wis akeh digunakake, digunakake kanggo minyak wangi, emulsi, minyak esensial lan liya-liyane.
Perusahaan kami utamane nyedhiyakake macem-macem jinis dandanan, macem-macem gaya, macem-macem spesifikasi, botol spesifikasi cilik sing luwih akeh digunakake.
Muga-muga botol kaca bisa digunakake kanthi luwih wiyar, lan luwih populer.


Wektu kiriman: Jul-16-2021