Mlaku manik-manik

  • 12 teeth walk bead glass bottle

    12 untu mlaku botol kaca manik

    Iki botol parfum, produk sing laris, kapasitas sithik, konsumsi cepet.

    Botol kaca biasane dilengkapi kapasitas cilik, kayata 3ml, 5ml, 6ml, lsp. Iki kalebu botol kaca manik-manik, sing bisa geser kanggo ngombe parfum. Botol kaca bisa dicithak miturut kebutuhan pelanggan, kalebu logo.

    Ukuran tutup aluminium sing ndhukung yaiku 14 * 18mm, lan dhuwure uga bisa disesuaikan miturut panjaluk.

    Jinis tutup aluminium digawe kanthi ekstrusi adhem. Kwalitas luwih apik.

    Macem-macem pilihan warna, kayata emas sing padhang, perak sing padhang, sub-emas, sub-perak, ireng sing padhang, lan liya-liyane, uga bisa disesuaikan karo warna liyane.

  • 13 Teeth Perfume Walking Bead Two-headed Glass Bottle

    13 Gigi Parfum Mlaku-mlaku Mlaku Botol Kaca Loro-lorone

    Iki kosmetik kanthi botol kaca ing sisih loro. Desaine pancen anyar, kayadene cudgel emas. Iki misuwur banget karo masarakat.

    Iki minangka botol kaca jinis manik, sing ndhukung panggunaan geser manik.

    Kapasitas botol kaca uga opsional. Dhiameter botol kaca yaiku 13 untu, lan umume kapasitas 3 ml, 5ml, lsp., Lan LOGO lan tembung liyane bisa dicithak ing botol kaca.

    Ukuran tutup aluminium luwih dawa, umume 15 * 35, ujung loro kosong, lan tutup njero dipasang.

    Kasedhiya telung jinis manik-manik, manik-manik kaca, manik-manik plastik, manik-manik baja, gumantung karo kabutuhan pelanggan.

  • 13 Dental glass ball bottle

    13 Botol bal kaca gigi

    Iki botol bal parfum, pilihan kapasitas botol kaca luwih akeh, kaliber padha, cocog karo 13 untu, warna botol kaca kaya sing dituduhake ing gambar, botol kaca transparan, uga botol kaca coklat, volume parfum umume cilik, amarga cepet molah malih, mula konsumsi botol parfum volume cilik iki luwih cepet.

    Botol kaca iki bisa cocog karo telung bahan manik-manik, plastik, kaca, manik-manik baja. Pilih miturut kabutuhan pelanggan.

    Spesifikasi tutup aluminium botol kaca iki 15 * 22, yaiku 13 cangkir sekrup, warnane ireng padhang, abang padhang, lan liya-liyane, bisa diukir miturut sarat pelanggan.

    Bidang aplikasi: botol manik mlaku-mlaku parfum iki biasane digunakake kanggo minyak wangi, nanging uga bisa digunakake kanggo minyak esensial, digunakake luwih akeh ing Afrika, Indonesia lan negara liya.

  • 13 teeth multi-color perfume walking bead bottle

    13 untu botol multi-warna parfum mlaku manik botol

    Iki minangka botol kaca transparan kanthi jinis sekrup. Biasane duwe kapasitas 3ml, 5ml, 6ml, lsp. Cocog karo tutup aluminium kanthi 13 untu sekrup. Umume bisa digunakake kanggo ngisi parfum, parfum ngisi botol kaca duwe akeh kaluwihan, tampilan botol parfum transparan kanthi intuisi parfum, lan keamanan segel botol kaca iku dhuwur. Ukuran tutup aluminium pendukung yaiku 15 * 22. Iki minangka tutup aluminium ukiran pasir hemp, sing bisa digunakake kanggo proses elektrolisis utawa kembang api. Uga ana telung jinis dhukungan manik, dhukungan manik plastik, dhukungan manik kaca lan dhukungan manik baja.

  • 14 Teeth Perfume Ceiling

    Plafon Parfum Gigi 14

    Iki minangka botol parfum segi wolu, kapasitas kasebut nduweni macem-macem spesifikasi, kayata 3ml, 6ml, 8ml, lsp. Lan botol kaca kasebut bisa dicithak nganggo pola utawa logo, mula luwih disenengi masarakat. Spesifikasi tutup aluminium sing ndukung yaiku 16 * 23 tutup atap, bentuk sing unik, bagian njero bisa milih plastik transparan utawa putih. Dhukungan manik sing ndukung nduweni kepercayaan plastik, dhukungan manik kaca, dhukungan manik baja, sampeyan uga bisa milih tongkat manik kaca.

  • 14 tooth perfume octagonal glass bottle

    14 botol kaca wangi wangi wolu wangi

    Iki minangka botol kaca segi wolu kanthi 14 waos lan cangkem sekrup. Botol gelas kasebut segi wolu lan bisa dicithak. Kapasitas botol kaca segi wolu uga duwe macem-macem pilihan, kayata 3ml, 5ml, 8ml, lsp.

    Bentuk botol Octagon istimewa, gaya yaiku novel.

    Nyatane, ana macem-macem jinis tutup aluminium, biasane nganggo 14 gigi waos. Kaya sing ditampilake ing gambar, ana jinis tutup warp, warnane bisa disesuaikan, lan umume yaiku teknologi kembang api.

    Uga ana telung jinis dhukungan manik, plastik, bal waja, gelas.

  • 16 tooth perfume ball glass bottle

    16 botol kaca wangi wangi waos

    Iki minangka botol kaca parfum sing diisi parfum, kapasitas biasane 6ml, 8ml, 10ml, lsp., Ana botol kaca sing alus, uga ana botol sekrup, botol persegi, lsp.

    Uga ana telung jinis manik, manik plastik, manik kaca, manik-manik baja.

    Spesifikasi tutup aluminium yaiku tutup rolling 18 * 26. Iki minangka jinis tutup rolling cracker. Tutup aluminium bakal muter telung wadhah.

    Telung liyane kudu cocog, yen cocog acak, bisa nyebabake bocor.

  • 16 Teeth Perfume Walking Beaded Glass Bottle

    16 Gigi Parfum Lumampah Botol Kaca Manik-manik

    Iki minangka botol kaca manik wangi 16 waos, kaya sing dituduhake ing gambar yaiku botol kaca, uga ana gaya liyane, kayata botol sekrup, botol vertikal, lsp.

    Manik-manik sing cocog, tutup aluminium.

    Manik-manik mlaku kanthi manik-manik plastik, manik-manik baja, manik-manik kaca.

    Tutup aluminium sing ditampilake ing gambar kasebut yaiku tutup aluminium pasir hemp, sing bisa digunakake kanggo proses elektrolisis lan kembang api.

    Siji iki kudu dipoles sawise dicet, mula katon luwih alus.

  • 16 tooth tripartite perfume walking bead bottle

    16 botol manik wangi tripartite lumampah

    Iki minangka botol minyak wangi Tri-16 sing padha, bisa dicocogake karo macem-macem botol kaca kapasitas, lan bahan botol kaca uga bisa dipilih, kayata botol kaca transparan, botol kaca kabut lan liya-liyane.

    Tutup aluminium digawe saka wedhi rami, banjur potong garis lan dibagi tutup dadi telung bagean sing padha.

    Sing duwe manik uga duwe manik konvensional, kanthi manik plastik, kaca lan baja.